maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Gør det let for dine kollegaer at finde hvad de skal bruge – Tips til Teams 3 #TeamsTip

af | 31. oktober 2022 | Digitalisering, Forretningsudvikling, Kommunikation, Projektledelse, TeamsTip, Teknologi, Værktøjer

Hos ilik bruger vi Teams hele tiden. Teams er vores hovedarbejdsredskab og vi øver os hele tiden i at bruge det mere smart og mere effektivt. Derfor ved vi rigtigt meget om det at bruge Teams. Den viden deler vi gerne ud af. Derfor har vi startet denne lille serie af blogindlæg #Teamstip.

Teams er ikke kun den nye skype – Teams er en samarbejdsportal. Teams kan samle det hele – selvfølgelig fra dine andre microsoft app, som excel, tasks, lists mv. Men også fra andre programmer – det kan være dit Trello board, jere mindmap app. Det gør de ved at man kan tilføje Faner i Teamet udner de forskellige kanaler. (Der er nogle enkelte begrænsninger  – men det handler mest om at får struktureret sit Teams anvendelse fornuftigt)

Faner kan bruges til at hjælpe dig og dine kollegaer med at finde de relevante ting hurtigt. Det i bruger meget skal lægge fremme – det skal ikke kun ligge i en undermappe til en undermappe. Læg det frem i en fane – hvis der et dokument i alle skal holde opdateret så læg i en fane (i kan både tilgå det fra eller fra undermappeskærmbillede fra Teams med tip til effektiv anvendelsen til undermappen 🙂 Det kan også være jeres opgaveliste om den så er i Tasks, Lists, excel fra microsoft eller om det er fra Trello eller Asana så kan den komme i en fane.

Det gør det lettere finde og dermed også dit arbejde mere effektivt.

Tips til Teams 2 #TeamsTip

Tip til Teams 1- #Teamtips