Om ilik

Mød holdet bag ilik

ilik teamet

ilik er et lille konsulentfirma i Nuuk, med 5 ansatte. ilik er startet af Maren Sander Granlien i 2013. ilik kan oversættes til holdkammerat; hvis du mangler kompetencer eller ekstra ressourcer, så kan du med ilik få en ekstra spiller på holdet, som kan betragtes både som en medspiller og en god holdkammerat. Vores mission er at skabe bedre IT anvendelse – bedre brugeroplevelser og bedre forretninger. Bedre IT anvendelse er ikke nødvendigvis mere brug af IT men bedre brug. Bedre brug af IT handler om bedre produkter, bedre processer, bedre projekter og ikke mindst bedre resultater.

Maja Nielsen

Konsulent

Maja er uddannet cand.scient.san.publ og er stærk til projektledelse, procesoptimering og undervisning. Maja skaber hurtigt værdi for kunden, er god til at få mennesker til at tale sammen og har en stor viden inden for sundheds- og socialområdet i Grønland.

Kristian Aagaard

Seniorkonsulent

Kristian har flere års erfaring som konsulent for private og offentlige virksomheder i både Danmark og Grønland. Han er stærk til projekt- og forandringsledelse, forretningsudvikling og procesoptimering. Kristian er uddannet i økonomi og IT-ledelse.

Margit Sander Granlien

Seniorkonsulent

Margit har en Master i IT og arbejder især med projektledelse af integrationer og (re-) implementering af IT systemer samt optimering af arbejdsgange. Margits styrke er at sikre en åben og inddragende udviklings proces for at sikre det bedste outcome. 

Maren Granlien

konsulent

Lau kommer med en uddannelse fra IT-universitetet.  De sidste 1,5 år har han arbejdet med forandringsledelse på forskellige IT-projekter i Novo Nordisk, hvorpå han har tilegnet sig erfaring omkring hvordan mennesker og virksomheden reagerer på forandringer.
Maren Granlien

Direktør, Chefkonsulent

Maren er skarp på digitale forretnings- strategier. Hun er ekspert indenfor organisatorisk implementering og forandringsledelse relateret til IT. Marens styrke er evne til at kombinere it og forretning på en måde så folk kan forstå det. 

ilik konsulentfirma Grønland

Om logoet

iliks logo er tegnet af Nina Kreutzman fra Tegnestuen Tita. Teksten er bearbejdet af Ligefrem. Logoet er håndtegnet af Nina, da ilik i høj grad arbejder med den menneskelige side af IT og forandringsprojekter. Derfor er det vigtigt at logoet signalerer menneskelighed og organiskhed. Farverne afspejler de farver der er når man ser udover fjorden på Akia (Nordland).

Skal vi ses i virkeligheden?

Lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.