Om ilik

Mød holdet bag ilik

ilik teamet

ilik er et lille konsulentfirma i Nuuk, med 5 ansatte. ilik er startet af Maren Sander Granlien i 2013. ilik kan oversættes til holdkammerat; hvis du mangler kompetencer eller ekstra ressourcer, så kan du med ilik få en ekstra spiller på holdet, som kan betragtes både som en medspiller og en god holdkammerat. Vores mission er at skabe bedre IT anvendelse – bedre brugeroplevelser og bedre forretninger. Bedre IT anvendelse er ikke nødvendigvis mere brug af IT men bedre brug. Bedre brug af IT handler om bedre produkter, bedre processer, bedre projekter og ikke mindst bedre resultater.

Maja Nielsen

Konsulent

Maja er uddannet cand.scient.san.publ og er stærk til projektledelse, procesoptimering og undervisning. Maja skaber hurtigt værdi for kunden, er god til at få mennesker til at tale sammen og har en stor viden inden for sundheds- og socialområdet i Grønland. Maja har været i ilik fra 2019.

Kristian Aagaard

Seniorkonsulent

Kristian er god til arbejdsgange og processer. Kristians kendetegn er hans særlig evne til at skabe gode samarbejds-relationer. Kristian er uddannet indenfor ledelse og projektledelse og har erfaring fra både Danmark og Grønland. Kristian har været i ilik siden 2016.

 

Margit Sander Granlien

Seniorkonsulent

Margit har en Master i IT og arbejder især med projektledelse af integrationer og (re-) implementering af IT systemer samt optimering af arbejdsgange. Margits styrke er at sikre en åben og inddragende udviklings proces for at sikre det bedste outcome. Margit har været i ilik siden 2016.

Maren Granlien

Direktør, Chefkonsulent

Maren er skarp på digitale forretnings- strategier. Hun er ekspert indenfor organisatorisk implementering og forandringsledelse relateret til IT. Marens styrke er evne til at kombinere it og forretning på en måde der er pragmatisk og giver værdi. Maren stiftede ilik i 2013.

ilik konsulentfirma Grønland

Om logoet

iliks logo er tegnet af Nina Kreutzman fra Tegnestuen Tita. Teksten er bearbejdet af Ligefrem. Logoet er håndtegnet af Nina, da ilik i høj grad arbejder med den menneskelige side af IT og forandringsprojekter. Derfor er det vigtigt at logoet signalerer menneskelighed og organiskhed. Farverne afspejler de farver der er når man ser udover fjorden på Akia (Nordland).

Skal vi ses i virkeligheden?

Lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.