Vi tilbyder

Vores specialer

Digital strategi

Fremtiden er digital – er du?

ilik kan hjælpe dig og din virksomhed til at sikre i følger med når det kommer til digitalisering og digital strategi. Kunderne kommer kun til at efterspørge flere digitale produkter og muligheder -så strategien skal følge med. Ilik kna hjælpe dig med strategiudvikling og implementering. 

OPTIMERING AF DIN VIRKSOMHED

med bedre brug af IT

ilik kan hjælpe dig og din virksomhed til at gøre bedre brug af den IT i allerede har og sikre at IT understøtter forretningen fremfor omvendt. ilik rådgiver i forbindelse med IT anskaffelser og projekter. ilik kan hjælpe med at optimere interne og eksterne processer ved hjælp af ny eller bedre IT understøttelse.

EN DYGTIG PROJEKTLEDER

øger chancen for succes

En engageret og dygtig projektleder øger chancen for succes på dine vigtige projekter og er ofte en rigtig god investering. En projektleder fra ilik kan være med til at sikre kvaliteten og gevinsten ved løsningen og sikre fremdriften i projektet. Vi får ting til at ske. 

FORANDRINGSLEDELSE

er nøglen til gevinstrealisering

Forandringsledelse og forandringskommunikation er to sider af samme sag, men er begge utrolig vigtige for at opnå dine mål og sikre realiseringen af investeringerne i projekter og nye tiltag. Hvis du håber at opnå noget med et nyt It system så skal medarbejderne bruge det og det kan ilik hjælpe med at få til at ske. 

Konsulenter, der hjælper med projektledelse, optimering og forandringledelse

Vi sætter fokus på at…

Sikre at organisation, arbejdsprocesser og it passer sammen

For at få glæde af IT systemer er det vigtigt at systemerne understøtter organisationen og dens arbejdsprocesser – ikke besværliggør dem. Det kan både være systemet der skal tilpasses, men det kan også være at organisation og processer skal ændres lidt for at udnytte IT systemet bedre. Det hjælper ilik med.

Sikre at IT bliver implementeret og anvendt på en god og effektfuld måde

Du kan have det bedste og dyreste IT installeret uden at det giver værdi til din forretning – hvis ikke du sørger for, at det bliver taget i anvendelse på en god måde, der understøtter din forretning, er du lige vidt. ilik hjælper med at implementere dine IT systemer, så de bliver anvendt og giver værdi til din forretning.

Sikre at det er det rette IT der bliver indkøbt eller udviklet til fornuftig pris

Sælgere har nu engang til opgave at sælge de produkter de er sælgere for. Derfor skal man altid lige tænker sig om en ekstra gang – for er det virkelig det produkt du har brug for. Der er mange smarte IT systemer som kan en hel masse smart – der er bare ikke altid der er brug for det – men du får som regel lov at betale for det. ilik er uvildige. Det betyder at vi ikke er knyttet til nogle produkter eller leverandører, så vi hjælper dig med at vurdere om du nu har brug for det – og om prisen er rimelig i forhold til andre systemer på markedet.

 

Vi er specialister i digitalisering og forretningsudvikling

Vi kan hjælpe dig med hele processen eller dele af den, fra analyse, strategi og forretningsmodeller, valg og anskaffelse af system, projektledelse til fuld implementering og gevistrealisering. 

Rådgivning

om IT-strategi, digitalisering, valg af systemer eller leverandør, projektmodeller og meget mere. 

Projektledelse

Vi hjælper bl.a. med at lægge planer, drive projektet frem og få truffet de gode beslutninger. 

Implementering

Vi hjælper bl.a. med at kommunikere om projektet og få tilpssset processerne så systemet giver værdi.

Forandringsledelse

Når projekterne medfører lidt større forandringer så kan vi hjælpe med at så mange som muligt få en god proces.

IT sikkerhed

Brug for hjælp med riskoanalyser, IT-politikker, beredskabsplaner, sikkerhedssystemer mv.

Persondataloven

IT anvendelsen og opsætning har stor indflydelse på om i overholder persondataloven, ilik kan hjælpe jer. 

Systemer

Vi har erfaring med en række konkrete systemer fx. Teams, ESDH, ERP, HR, CRM, CMS og afregningssystemer.

Andre services

Facilitering, workshops, sparring med ledere og projektledere, kurser, undervisning mv.

Lad os kigge på det sammen

Lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.