Kurser

ilik konsulentfirma udbyder en række kurser indenfor vores kompetencefelt

Vi kan godt lide at lære fra os, både i forbindelse med de opgaver vi løser, men også mere formelt i et struktureret undervisningsforløb. Vi har i flere år undervist i Projektledelse og senere også forandringsledelse og implementering. Vi har nu udvidet kursuspaletten til også at indeholde kurser i anvendelse af Teams.

Vi udbyder nu både en projektlederuddannelse og en forandringslederuddannelse på Akademiniveau med eksamen der giver 10 ETCS.  

Vi er også rigtig gode til at undervise i forskellige IT systemer som fx F2, GetOrganized, Mindkey, Teams mfl. Vi arbejder efter Herskin metoden som er en anerkendte it-undervisningsmetode.  

Ønsker du et kursus specifikt for jeres virksomhed, så kontakt os.

 

ilik teamet

Vores kurser

Projektledelse

Har du brug for værktøjer og tips til bedre at styre projekterne og vil du gerne have en formel uddannelse i projektledelse, så er denne Projektlederuddannelse noget for dig. Vi kommer omkring de formelle modeller og værktøjer og vi kommer også ind på den menneskelige del af projektLEDELSE. 

Implemente­ring og Forandrings­ledelse

Uanset om du selv har skulle igennem en forandring, eller har prøvet at lede andre mennesker gennem en forandring, har du nok opdaget hvor kompliceret det kan være. Lær hvordan du kan hjælpe med at styre din virksomhed og kollega bedre gennem forandringer.

Teams

Teams er ved at blive mere og mere udbredt. Teams er ikke kun en afløser for Skype – Teams kan meget meget mere. Vi kan tilbyde skræddersyede kurser og forløb hvor I kan få meget mere ud af jeres Teams platform.