maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Tip til Teams 1- #Teamstip

af | 25. april 2022 | Samarbejde, TeamsTip, Teknologi, Værktøjer

Hos ilik bruger vi Teams hele tiden. Teams er vores hovedarbejdsredskab og vi øver os hele tiden i at bruge det mere smart og mere effektivt. Derfor ved vi rigtigt meget om det at bruge teams. Den viden deler vi gerne ud af. Derfor har vi startet denne lille serie af blogindlæg #Teamstip.

Har du også siddet til et Teams møde og undret dig over om de andre kan se noget du ikke kan – eller hvorfor Aviaja og Jens Peter ikke sidder foran kameraet?

Så prøv det lille trick med at højreklikke og vælg “tilpas til rammen”.
Afhængig af hvor mange der er med i mødet og om der præsenteres noget, bestemmer teams selv om deltagernes billeder vises i højformat eller bredformat – og Teams gør billedet så stort som muligt og centrerer. Det betyder at du ikke altid får det hele med.
viser hvor mange finder funktionen i teams
Vil du gerne have mere ud af din brug af Teams? Er det dig personligt  så kan vi anbefale et online Teams kursus – der er mange gode.
Og hvis i som virksomhed gerne vil få mere ud af Teams så kontakt ilik og få en snak om hvordan vi kan hjælpe til at får mere ud af teams. Det vil ofte en kombination af hvordan man kan bruge hele Teams og Office 365 universet og så et målrettet anvendelsesorienteret kursus i Teams og tilhørende applikation som er relevante for jeres virksomhed og måde at bruge teams på.