maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Tips til Teams 2 #TeamsTip

af | 21. juli 2022 | Kommunikation, Samarbejde, TeamsTip, Værktøjer

Hos ilik bruger vi Teams hele tiden. Teams er vores hovedarbejdsredskab og vi øver os hele tiden i at bruge det mere smart og mere effektivt. Derfor ved vi rigtigt meget om det at bruge teams. Den viden deler vi gerne ud af. Derfor har vi startet denne lille serie af blogindlæg #Teamstip.

Kender du nogen der stadig bruger det der emails? – Du ved det alle brugte til alt engang? Du ved dem der ikke kender Teams så godt?

Aj, spøg til side. For Ja, email er god til mange ting og den har stadig høj relevans (selv om nogen spår den forsvinder) – men emails er primært en en-til-en eller en-til-mange kommunikation og Teams er bare bedre til mange til mange kommunikation. Teams er også bedre til emne opdelt kommunikation – ting der ofte er relevante i projekter. Heldigvis har Microsoft gjort det let at byge bro mellem de to. Så hvis du modtager en mail som vil være godt at dele med dit Team, din projektgruppe eller hvem du deler dine ting med. Så kan du let videresende den email til en Kanal i dit Team.  Du får email-adressen ved at højre klippe på kanalen og være få mailadresse.

Mailen kommer ind på “væggen” der hvor man dele beskeder og indlæg – men den kommer også ind under filer i en mappe og hvis der er vedhæftninger til mailen ligger de også i den mappe.

se hvor man finder funktionen i Teams

Vil du gerne have mere ud af din brug af Teams? Er det dig personligt  så kan vi anbefale et online Teams kursus – der er mange gode.
Og hvis i som virksomhed gerne vil få mere ud af Teams så kontakt ilik og få en snak om hvordan vi kan hjælpe til at får mere ud af teams. Det vil ofte en kombination af hvordan man kan bruge hele Teams og Office 365 universet og så et målrettet anvendelsesorienteret kursus i Teams og tilhørende applikation som er relevante for jeres virksomhed og måde at bruge teams på.

https://ilik.gl/tip-til-teams-teamtips1/