maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Julehilsen: Tak for 2020

af | 22. december 2020 | Blog, Nyhed, Samarbejde

Tak for 2020 – et år vi nok sent vil glemme – selvom vi her i Grønland ikke har mærket så meget til Corona som ude i verden. Vi har virkelig sat pris på at kunne fortsætte vores liv, hverdag og arbejde næsten som vi plejer. Derfor et tak til 2020 på trods. Faktisk har vi nydt godt af at vores samarbejdspartnere i Dk og resten er verden gør meget mere brug af onlinemøder og finder det lige så naturligt og nødvendigt som det er for os heri Grønland. Det betyder at vi er mere på lige fod når alle er med Online.

En anden god ting er at vi har haft mulighed for at deltage i en lang række seminarer, gå hjem-møder mv., fordi de har været online. Normalt er det umuligt fordi rejsetiden ikke gør det værd at deltage i en times seminar – selvom indholdet er rigtig spændende. Og så kommer man nogle gange tidligt op når man deltager i et morgen online seminar kl. 8 dansk tid!

Der er dog også nogle af vores projekter der har lidt under Corona – både pga. rejserestriktioner for leverandører og samarbejdspartnere i DK som vi rigtig gerne ville have samlet men også grundet restriktioner for undervisning og møder på tværs af kommunegrænser. Vi er til gengæld blevet trænet i online undervisning og har vist at man godt kan implementere et system i 4 kommuner uden at mødes fysisk en eneste gang! Dette takket være nogle rigtig engagerede og positive projektdeltagere og Microsoft Teams.

I 2020 har vi arbejdet med alt fra hjemmesider (både vores egen og flere andres), digitaliseringsstrategi, projektledelse af ERP-projekt, Covid-19 relateret assistance, nyhedsbreve, digitalisering af blanketter og arbejdsgange, udbud, kravspecifikationer, organisering og beskrivelse af forløb, ledersparring, implementering af HR-systemer, rådgivning om forandingsledelse valg af leverandør og alt muligt andet. Noget sjovt, noget nødvendigt, noget udfordrende, noget let – men alt sammen løst med omhu og glæde.

Der er kommet nye opgaver til her i 2020 og heldigvis har vi gennemført og afsluttet andre opgaver, så der er tid til de opgaver der fortsætter og de nye. Det er skønt med så mange spændende og forskellige opgaver.  Tak til vores kunder for jeres tillid til at vi kan hjælpe jer og for at inddrage os i så mange spændende opgaver. Vi ser frem til samarbejdet i 2021.

I 2020 lykkedes det af få gennemført et par kurser i projektledelse og ilik har nu været med til at uddanne over 150 projektledere og 90 af dem endda med eksamen på Akademi-niveau. Vi ser frem til at eksaminere projektleder nummer 100 i 2021. Og i 2021 kommer der igen et kursus i forandringsledelse og implementering og forhåbentlig flere spændende projekter og opgaver.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et fantastisk og lykkebringende nytår.
Med venlig hilsen

Os hos Ilik konsulentfirma