maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Forretningsudvikling: Hvad sker der inden for teknologier til digitalisering og forretningsudvikling

af | 21. oktober 2020 | Digitalisering, Forandringsledelse, Forretningsudvikling, Teknologi

Maren her til morgen deltaget i konferencen Digitale forretningsløsninger (https://digital-forretning.dk) digitalt naturligvis. Formålet var at holde os opdateret på hvilke teknologier og viden, der skal til for at optimere og digitalisere de forskellige brancher og virksomheder, så vi kan råde vores kunder bedst muligt.

Arbejdet med forretningsudvikling

Mange spændende oplæg

Der var mange spændende oplæg fx:

– Et om de mere etiske og strategiske spørgsmål man skal huske at stille når man vil arbejde med automatisering, robotter og internet of things.
– Et omkring Master data management som en vigtig faktor i automatisering og forretningsudvikling
-Der var et med fokus på at data ikke behøver komme ud i PDF rapporter men faktisk kan leveres i Office formater til videre bearbejdning.
– Der var også input til hvad der skal undervejs når man går i Clouden.
-Der var inspiration fra landbruget med eksempler på hvor digitaliseret landbruget faktisk er blevet – det under overskriften: Fra Morten Korch til digitale dukse
-Der var overblik over kendte, mindre kendte og de nye spillere inden for ERP systemer.

Nogle af de nyere systemer der er født til cloud har vundet meget frem de senere år.

Teknologier til forretningsudvikling

Og gennemgående for flere var at det var Microsoft der blev fremhævet som en innovativ og sikker cloud platform.

Et af eksemplerne fra landbruget – hvor landmændene deler rigtig meget af deres data med hinanden – var fuldautomatisk bogføring. Når en regning kommer ind i systemet bogføres den automatisk på linjeniveau da leverandøren og varerne er kendte på forhånd i langt de fleste tilfælde.

Kontakt os hvis du gerne vil have en snak om hvilke teknologier i skal holde øje med eller hvordan din virksomhed kan bliver endnu mere digitaliseret. Med andre ord hvordan i gør bedre brug af IT.

Adfærdsdesign og digitalisering

Og vi har også læst om adfærdsdesign og her skal man ikke bygge Rom på en dag, så hvis du ikke synes i er der hvor der skal tales om nye teknologier og store digitale transformationer, så kan mindre også gøre det – faktisk er mindre bedre. Jf Morten Münster og bogen Jytte vender tilbage, så handler det bare om at gøre det 1% mere digitalt så er vi godt på vej. Den snak tager vi også meget gerne med jer.