maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Vi er glade for at kunne offentliggøre to nye medarbejdere på holdet hos ilik konsulentfirma

af | 29. januar 2019 | Nyhed

ny medarbejder kristian

Kristian Aagaard Jørgensen er født og opvokset i Nuuk, og er nu kommet tilbage med erfaring fra en lang række danske virksomheder og myndigheder, som han har hjulpet som konsulent hos Knowit i 3,5 år. Før det var han projektleder i 2 år i Digitaliseringsstyrelsen i Grønland. Kristian har løst forskellige opgaver hos store og mellemstore kunder i både den private og offentlige sektor, med fokus på at skabe sammenhænge mellem mennesker, strategi, forretning og IT. Kristian starter som seniorkonsulent og vil løse opgaver indenfor procesoptimering, forandringsledelse og projektledelse hos eksisterende og nye kunder.
Kristian flytter hjem til Nuuk i marts og hans forlovede, Aviaja Geisler Kristensen, følger til vinter mens hun afslutter sin kandidat i Development and international relations.

Maja Hykkelbjerg Nielsen kommer fra en stilling i Forvaltning for Børn og Familie, Kommuneqarfik Sermersooq. Her har hun haft en central rolle i implementeringen af et sags- og dokumentstyringssystem og dertilhørende nye arbejdsgange. Tidligere har hun arbejdet som studentermedhjælper hos en række førende forsknings- og analyseinstitutter i Danmark og behersker såvel kvalitative som kvantitative metoder til at analysere og forstå kunders behov og arbejdsgange. Maja er meget struktureret og vant til at håndtere flere projekter på samme tid, og har meget erfaring med at skabe overblik i komplekse problemstillinger. Maja starter som juniorkonsulent og skal udover projektledelse løse opgaver med interviews og skrivearbejde. Maja er meget aktiv i frivilligt arbejde. Hun er fx træner for ”Nûk Håndbold Starz” – Lykkeliga (et håndboldhold for børn med udviklingshandicap).

iliks direktør Maren Granlien er godt tilfreds ”Jeg er rigtig glad for at Maja og Kristian aktivt har valgt at lægge deres kompetencer hos ilik. Det er medarbejderne der skaber firmaets profil, og Maja og Kristian besidder netop de egenskaber og værdier, der kræves for at kunne yde den service og kvalitet som indtil videre har sikret tilfredse kunder i ilik konsulentfirma.”

Nye medarbejdere – nye muligheder

Med to nye konsulenter på holdet giver det os gode muligheder i forhold til at være med til at opfylde vores mission om at skabe bedre brug af IT – bedre brugeroplevelser og bedre forretninger. Bedre IT-anvendelse er ikke nødvendigvis mere brug af IT men bedre og mere effektiv brug til glæde for medarbejderne og ikke mindst kunderne.