Teams – Det nye skype for business?

Mange virksomheder er rigtig glade for Skype for business – og nogle er ikke kommet igang endnu. Og allerede har Micorsoft fortalt at der kommer en afløser for skype ioffeice 365. Den nye platform der skal afløse skype hedder Teams. Hos ilik er vi gået i gang med at bruge Teams så vi er på forkant så vi kan rådgive vores kunder om det nye platform og hjælpe med at teste dem og evt. implementere den. 

Der er ikke meldt nogen dato ud for hvornår Microsoft udfaser skype – så der kommer nok til at gå lang tid. Og lige nu taler de to platforme sammen. Det anerkendte konsulenthus Gartner skriver at det er en god ide allerede nu at eksperimentere med at bruge Teams så man bliver klogere på hvordan men vil anvende det og dermed også få fuld udnyttelse af office 365.

Og sådan er det med meget teknologi – hvis man vil undgå at sakke bagud så gælder det om at teste de nye værktøjer med det samme og finde ud af om de kan bruges og hvordan de kan bruges – hvis man lige venter og ser hvad de andre gør, så er det ofte for sent. Og afhængig af din forretning og teknologien er der risiko for at bliver disruptet – i stedet for selv at være den der disrupter konkurenterne.

Læs mere: https://www.computerworld.dk/art/242119/microsoft-vil-have-dig-til-at-droppe-skype-for-business-og-bruge-teams-i-stedet-det-betyder-det-for-dig?

 

About the author

Maren Granlien er direktør i ilik konsulentfirma og rådgiver virksomheder om digitalisering, it-strategi, styring af projekter, implementering og forandringsledelse. Hun har stor erfaring med projektledelse og implementering af it-projekter og undervises også heri. Hun har tidligere forsket i implementering af IT-systemer.