maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Skype for Business lukker og bliver til Teams

af | 29. marts 2019 | Projektledelse, Samarbejde, Teknologi, Værktøjer

I januar 18 skrev vil om at teams skal afløse skype for Business. Microsoft begynder nu at gøre alvor af det. Og flere brugere af Skype har fået nedenstående besked i deres skype. Hos ilik begyndte vi at bruge teams tilbage i januar 18 og er blevet rigtig glade for det.

Teams er en udbygning af Skype for business – den kan chat og videomøder som vi kender der fra skype, men det har også fil deling og fungerer som en portal hvor man kan integrere med forskellige andre værktøjer, som fx OneNote, Planner der bruges til opgavestyring og andre eksterne programmer.

Teams er rigtig godt til at styrke samarbejdet mellem kollegaer, der sidder fysisk spredt og er også godt til projektarbejde. Det kræver dog lidt indsats at komme i gang med Teams i forhold til hvordan man sætter det op og får medarbejderne til at anvende det på en god måde mv. Men det er vores vurdering at indsatsen er meget mindre end de fordele man kan opnå – med andre ord – det kan betalte sig at bruge lidt energi på at komme godt i gang med Teams. Hos ilik står vi klar til at hjælpe virksomheder i gang med Teams. Vi kan både assistere med projektledelse af det tekniske setup og implementering der sikre at i kommer godt i gang med teams og kan få værdi ud af at avende det.