maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Hvordan man ændrer sin baggrund i Microsoft Teams (i Computer)

af | 25. april 2023 | Digitalisering, Kommunikation, TeamsTip, Teknologi, Værktøjer

Af Isabella Jakobsen – praktikant hos ilik

Er du træt af den samme gamle hvide baggrund i dine Teams-møder, eller vil du bare ændre din baggrund i Teams? Hvis ja, så er dette perfekt til dig! Lad mig vise dig hvordan du gør det.

Du kan ændre det, før du deltager i mødet. Du skal kunne finde billedikonet. Det skal være ved siden af kamera- og lydindstillingerne. Det åbner dine muligheder, de skal være i højre side af din skærm, hvis du vil have en af Microsofts standard baggrunde, skal du bare klikke på den baggrund, du ønsker. Jeg vil anbefale sløringseffekten, da den slører alt i din faktiske baggrund. Men hvis du vil have dit eget billede som du selv har taget, kan du gøre det ved at trykke på knappen “Tilføj nyt” og derefter vælge din baggrund, bare sørg for, at det enten er en JPEG-, BMP- ell

er PNG-fil.

Lad os sige, at du ønskede at ændre din baggrund under et møde, det er muligt! Her er hvad du skal gøre.

Klik på de tre prikker øverst på skærmen, der kaldes knappen “Mere handling”, find derefter “video effekter” og klik på den. Du vil se de samme billedindstillinger, forskellen er, at du nu er i stand til at forhåndsvise din baggrund. Hvis du nu vil have et brugerdefineret billede, er det den samme proces som sidste gang. eller så kunne du bare trykke på kamera icon, som er lige ved siden af det tre prikker, når du gør det så kan du vælge din baggrund.