maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Corona: Det gør vi i ilik konsulentfirma for at minimere smitterisiko

af | 12. marts 2020 | Nyhed, Projektledelse, Teknologi

Det er vigtigt, at vi alle gør vores bedste for at begrænse riskoen for corona smitte og i ilik følger vi naturligvis udviklingen og myndigheders retningslinjer tæt. Vi tager også en række særlige forholdsregler for at passe godt på vores kunder og medarbejdere.  
corona smitterisiko forebyggelse

Det vigtigste: Fokus på at mindske smitterisiko 

ilik er vi også opmærksomme på at minimere risiko for spredningen af corona-virussen. 

Her er nogle eksempler på hvad vi gør: 

Vi planlægger regelmæssige interne møder så alle medarbejdere løbende er velinformeret om udviklingen og hvordan vi skal forholde os. 

Vi understøtter god hånd-hygiejne herunder Keyaboard og mus på kontoret og har instrueret medarbejderne i at være opmærksomme når de er ude hos kunderne. Du vil derfor opleve at vi undlader at give et håndtryk, men i stedet sender et varmt smil og et nik. Og vi tørrer vores mus og keyboard af. 

Vi tilbyder altid online møde alternativ. Alle møder med os er du velkommen til at holde online. Det er meget enkelt at holde møder med os online. Du siger bare til så sender vi dig en mødeindkaldelse med et link.  På den måde kan vi hjælpe hinanden med at tage et ansvar, så vi begrænser udbredelsen af corona-smitten. 

Vi sikrer at medarbejdernkan arbejde hjemmefra, ligesom vi opfordre dem til at gøre brug af deres fleksible arbejdstider til eksempelvis at handle eller hente/bringe børn udenfor ”myldretid”. Så passer vi både på medarbejderne samtidig med vi undgår at bidrage til ”myldretid” i institutioner, butikker mm.  

Derudover har vi fokus på:  

At foretage en corona” gennemgang på alle vores projekter. Her prioriterer vi projektopgaverne i samarbejde med kunderne, og ser på hvordan vi kan facilitere at projektdeltagerne/kundernes medarbejdere evt. kan arbejde hjemmefra om opgaverne. 

 

Maja gør klar til online møde via Teams

At bidrage med det vi alle dage har stået for: Bedre brug af IT 
I denne situation er IT et uundværligt værktøj i at understøtte online møder og (sam)arbejde på distancen. Der er både nogle tekniske og anvendelsesmæssige barriere for at arbejde hjemmefra og holde møder online. Vi er i gang med at tænke gode og kreative løsninger så hvis I har brug for hjælp til at arbejdere mere og bedre sammen online, så ring eller skriv til os.  

At bidrage med at løfte kritiske funktioner i samfundet
Kontakt os hvis du mangler arbejdskraft på en kritisk funktion i samfundet. Vi har engagerede, dygtige, erfarne, servicemindede og omstillingsparate medarbejdere som kan træde til uanset opgavens karakter. Vores medarbejdere er vant til at arbejde online og har PC og internetadgang hjemme så de kan bidrage hvis jeres egne medarbejdere ikke har PC’er og hjemmearbejdspladser.   

Følg myndighedernes anbefalinger – hold dig orienteret på www.nun.gl