Margit Sander Granlien

Margit Sander Granlien

Seniorkonsulent

Margit drives af at gøre en forskel for slutbrugeren og opleve når IT beriger deres hverdag. Hendes fokus er på inddragelse og motivation af medarbejderne gennem forståelse af den sammenhæng it-system skal fungere i.

Margits styrke er hendes engagement i mennesker og en insisteren på at It og it-leverandører skal berige og ikke besværliggøre. Margit har en oprigtig interesse i IT-systemers muligheder og hvordan de kan bringes i anvendelse af de mennesker, der skal bruge dem. Og Margits har øje for at det netop er mennesker vi har med at gøre. Fokus er at sikre det gode samarbejde mellem forretningen/kunder og leverandørerne, således at brugerne får det bedst mulige produkt. IT-projekter lykkes bedst når opmærksomheden ikke kun er på det tekniske og det forretningsmæssige, men også på den menneskelige side af projektet. Margit er ikke bange for at udfordre it-leverandører og it-udviklere på brugervenlige løsninger for at sikre at IT-systemet tilpasses medarbejdernes virkelighed.

Margit har de sidste to år bl.a. været projektleder for: Digitalisering og effektivisering af ansøgningsprocesser, Track-and-Trace løsning hvor kunder kan følge deres pakker, implementering af HR-systemer og håndtering af medarbejdernes stamdata, og har således erfaring med integrationer databaser imellem og mellem databaser og websites. 

Margit er analytisk og metodisk skarp og kan effektivt afdække og strukturere forretningens behov gennem interviews og observation. Hun har et godt overblik kombineret med sans for at samme relevante detaljer op undervejs i projektet.

Margit har grundig akademisk ballast gennem en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab. Hun har udbygget hendes kompetencer omkring organisationsforståelse med en Diplomuddannelse i Ledelse og er ved at tage en Master i IT.

CV

2016
Konsulent, ilik konsulentfirma
2013-2016
Sundhedsfaglig konsulent, Departement for Sundhed
2009-2012
Sekretariatsleder, Dansk Døve-Idrætsforbund
2007-2009
Eliteidrætskonsulent, Dansk Døve-Idrætsforbund

Kontakt

Telefon: +299 256634
Email: margit@ilik.gl